CO nového pod sluncem?
Anotace: jenom tak: zamyšlení vprostřed zimy, po vánocích:
Sbírka:
hledání v obraze
Co nového pod sluncem?
Sype se sníh
a po stromech námraza, šedivá obloha;
nálada namrzá; něco sKončilo
a něco ještě nezačíná, zdá se.
Mezi šedinami slunce klube se probudit.
Ticho a klid kde začal všední den.
Školáci ve školách, svět kolem pracuje.
Je všední den, trucuje
zatímco starý rok padá v zapomnění.
Vlastně, nic se tak nestalo:
slunce co šplhalo k polednímu,
kol bílé, uježděné stopy rýmu šeptaly:
" To my zůstaly loňskému roku věrné,
nás setřese až jaro."
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, harmony, mademoiselle secret, Kapka, vodnař
Komentáře (1)
Komentujících (1)