Dítě
Anotace: Takto se dívám na rozšíření rodiny,ale neberte to doslova.
Co znamená slovo dítě?
Snad moc velký rozruch v bytě.
Co znamená slovo dítě?
Založené v rodině,
nesplozené po víně.
Co znamená slovo dítě?
Snad starosti a zdržování.
Snad radosti i dojímání.
Co znamená slovo dítě?
Malý bod.
Nový plod-jen záleží jak uzraje.
Může být jako hýčkaná rostlinka.
Musí se dlouho zalévat a pravidelně.
Musí mít duši a vypadat nesmrtelně,
být stále svěží
a odkvétat jen stěží.
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)