TAK TO PŘECI NEJDE ŘÍCT....
Anotace: /tak to nejde ...../
Tak to přeci nejde říct
a já to chci tolik
vykřičet do nebes
proč? Mám to zbalit a jít
když ty to nemůžeš pochopit
ve větě se ztrácí včera
vykřičená věta
to pro pocit z tohoto světa
Tak to přeci nejde říct
a jsem si jist
v hlavě zní ta slova
co křičela do noci
co čas už nikdy neprosí
tak to přeci nejde říct
ukradený klíč
do pocitu se vkrádá
je to vážně záhada
není tu a je pryč
TAK TO PŘECE NEJDE ŘÍCT
.............Nejde říct
...................Říct
Přečteno 446x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mamina, Holis, PANGÁSIUS, PPetrushka, Isquieasuus, v.hercik, WAYWARD, Bíša, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)