ODPAD MÉ POEZIE
Anotace: ...série "Blbí ptáci",tentokrát vázaně :)
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/blby_ptak.jpg
***
Ty bledé lůno v úplňku
přiviň mé tělo ku šenku
v rybníku žába skřehotá
já jsem jen prince nahota
***
Kopretinou růži
větvovím, kdo ví
šelestem holubů
dostaneš na hubu
***
Doparoma rolničky
na co jsou mi holčičky
zavážu si tkaničky
budu svádět sestřičky
***
Proč mi to udělal
že mi to nedělal
dělal to s citem
tím svojím ksichtem
***
Jdou krajinou stíny
jenom já jsem jiný
klopýtám o vás
hoďte si provaz
***
Přečteno 282x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, isisleo, sveřep, Íá, Mbonita, modrá..., j.c., a_tao, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)