Láska ze starých kronik II.

Láska ze starých kronik II.

Anotace: Inspirace z pověstí o menhirech.

Sníh kolem mě
mráz trápí mé tělo
píseň tvá
k tobě mě přivádí

jsi zakletá
má divoká vlčice
v temný menhir

legendo z pohanských příběhů
chtěl bych zlomit
to prokletí
ty století překonat….

cítím teplo
které vychází
z tvé přítomnosti

nejsi jen chladný kámen

povídej mi
o všech událostech
která jsi viděla

když jsme se neviděli
jsem tvůj milenec
z minulosti…

ty to víš…

usínám na cestě
u pole…
kde stojíš tisíc let.
Autor Vlk v rouše, 05.01.2010
Přečteno 255x
Tipy 26
Poslední tipující: Alien.v.v.s., padající do neznáma, Holis, Severka, Sýkorka07, Laivindia, Psavec, Bíša, hašlerka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný příběh :)

07.01.2010 09:46:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí