ODPAD MÉ POEZIE II
Anotace: ...série "Blbí ptáci"
***
Blankytem peřejí
rosa se třpytí
nachoví v krajkoví
pavoučích sítí
v krůpějích bytí
***
Jste sračky jak hračky
jasňačky
bez kačky jste nuly
muly muly muly
***
Ve džbánu křídla andělů
v ohni se plahočí
jen černí vraníci
koukaj ti do očí … samci
***
Myšlenky vyhřezlé
ústy ti lezou
nevím co povídáš
bylas´ mou ženou
***
Tak jsem se vrátil domů
P Ř E M Ý Š L Ý M
u devadesátidevíti hromů
proč nemám babu … zavolám
nebeřeto … tu tu tu tu
***
Přečteno 259x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Holis, Elza511, isisleo, Dota Slunská, carodejka, Íá, Mbonita, modrá..., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)