To takhle...
Anotace: ...žít v radostné euforii bez všelijakých nástrah (třeba)
To takhle žít v odpuštění
i věčném poznání.
To takhle žít v upřímné lásce
a bez váhání
vrhnout se po hlavě
někam do žáru milování.
To takhle nebát se osudu
nezažít nutkání skočit
v občasném bludném kruhu.
To takhle nikdy neodbočit
a zůstat na cestě bez hrbolů.
To takhle připravit se
na všechna pro a proti
a umět rozhodnout se
před vrátky tajemnými.
To takhle být šťastni
vždy a všude,
užívat si opojně slastí
života plnými doušky.
Jak vlastně dopadneme
u konečné zkoušky?
/Nevědomost byla, je a bude/
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Lili Holiday
Komentáře (0)