to byla noc
kdy jsme pili
dopili jsme peněženky
a měli těžký hlavy
to byla noc
kdy jsme pili
vypili si svoje hrdla
a zvesela chcali
židle lítaj vzduchem
a moje svědomí se směje
abych zpívat na barmanku mohl
natoč mi další, barmanko
a dej si taky se mnou