Oběť nervů

Oběť nervů

Anotace: Kroužek lidi na plácku u řeky stojí, všichni spolu, ale přitom každý sám...

Kroužek lidi na plácku u řeky stojí,
všichni spolu, ale přitom každý sám.
Každý z nich se budoucnosti bojí,
nikdo neví kudy kam.

Zima, kolem poletují vločky sněhu,
pomalu se začíná stmívat.
Někdo hledá bolest, někdo něhu.
Jeden se začal kývat.

V zápětí se k zemi valí tělo.
Osvícení kruhu s mezerou.
Zbytek lidí si rozpomnělo,
zpět všichni domů se derou.
Autor Jeronym., 05.01.2010
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: harmony, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí