Světu ...
.
Svět chce být klamán,
a ženy jsou můj cíl.
Zábrany nemám,
i ony mají viny díl.
Svět dí: "Je vinen!"
Ale ženy mají také vinu.
Léčíme to vínem,
pak po tobě se vinu.
Svět je zklamán,
slzy žalem na zem roní.
I ženu klamu.
Tak ženám žehnám.
A každá mi tak voní.
(Dostanu na tlamu!)
.
Přečteno 441x
Tipy 41
Poslední tipující: stryc, Stoneman, Bíša, Íá, WAYWARD, Paulín, Holis, trenérka, Giginka, Tanzania, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)