Černá konečná
Myšlenkou - stáváš se silnější,
při každém pohybu či mrknutí oka.
Ty - dělajíc životu soka,
černé konečno.
Toužím po tobě - měla bych se bát,
když myšlenku ve víru přetvářím,
když cílově k tobě namířím,
a přeju si tě.
Jsem .. odbavená v zastávce konečná,
odevzdala jsem vše, tak nač čekání,
každodenní, odporné vstávání ..
Se zklamáním v očích posílám slzu,
ne, já už nemůžu - a přesto musím ..
Dobře .. tak to sama zkusím ..
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)