Kyborg
Anotace: ................
Obrněná žena
robot bez svědomí
přízrak z budoucnosti
punkerka, která se ztrácí v anarchii
rebelka z elektrické věže
dívka s laskavým srdcem
hledající lásku
roboti zemi řídí
nastává éra
nové rasy
kyborgů
předpověď věštkyně
z Karpatských hor
smrt lidské rase!
podej se do mé moci
toužím tě uchopit
ve světě moderních technologií
láká mě kyborg
není jako ostatní
v lásku věří
v binární soustavě
chemických tabulek
chtěla bych
vypočítat naší lásku
na základě vzorců
plameny k nebi stoupají
brutalita dosahuje vrcholu
dračí démon nad námi léta
náhle
zastavený čas….
spolu letíme
v jedné kouli
z bublifuku
na zničené zemi
mezi troskami civilizace
dvě buňky se spojily….
Přečteno 462x
Tipy 17
Poslední tipující: Ante portam inferam, padající do neznáma, Bíša, Denael, Psavec, Laivindia, hašlerka, Kubino 2, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)