Anotace: .miniaturní.
Náznakem písku poušti
pěšci šachovnice samot
a probděných nocí
kamsi do úsvitu
hledá se ohmatem
lemu
mezi černou a bílou
(líbí moc...)
04.09.2011 13:07:00 | kaja k
Život je boj a každý z nás je pěšcem samotářem, který
hledá společnost, ale nebude ničím jiným jenom pěšcem.
09.07.2011 15:21:00 | jehlaspichlas
... že s černým se potká,
oči upřeně do sebe se zahledí,
možná překvapen bude člověk,
když rány hlouboké zahladí.
02.04.2011 18:43:00 | NikitaNikaT.
Kam kráčí pěšec osamělý,
co marné myslí na návrat!
Se štěstím a když bude smělý,
může se novou dámou stát!
13.07.2010 12:22:00 | Kozoroh 1
Partie rozehraná
bílý kůň dořechtal
mat má i bílá dáma
černý král se chechtal
03.04.2010 21:13:00 | Elisha