ÚŽASNÁ CHVÍLE.......
Anotace: /úžasná chvíle...../
Úžasná chvíle
co když nepřijde
zběsilé cíle
těm to neprojde
Variace na lítost
jen otevřeně s úsměvem
srdeční záležitost
s minutovým záchvějem
Čekání na slova
jednoho básníka
slova jsou hotová
z jednoho kritika
Co do světa zkouší zarputile
hledat pravý význam vět
co z času,bude se chvět
a kdo bude rozumnět
příští vteřina,příští chvíle
Přečteno 307x
Tipy 27
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, PIPSQUEAK, Bíša, mamina, Holis, brooklyn, susana načeva, PANGÁSIUS, labuť, WhiteSkull, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)