Opilec
Anotace: óda na alkoholové výlety
opilec duší s opilim tělem
bloudim nocí s vyschlim hrdlem
směju se lampám, směju se světu
ze všech těch smutků, úsměvem jihnu
opilec tělem s opilou duší
pro jednu kapku svoje tělo suší
nevidí a necítí tu zář, ten plamen
co na něj žhne z okolí, i lahve
zasměj se lampám, zasměj se světu
nenech se vysmát a vypij tu bitvu
Komentáře (0)