Buď - nebo
Od koutu ke koutu
hlavu mám v chomoutu.
Zvažuji já dlouze
že podlehnu touze.
Na večerní rej
vyrazit mám prej.
Nebo radši slušný býti
a nádobí doma mýti.
Konat slušné činy
duše plna viny.
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, labuť, Zefi, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)