Migréna
Anotace: Můj celoživotní společník
Bolest ničí moje bytí
hlavou nože projíždí
mé tělo je na zabití
vlak s životem odjíždí
Kéž by někdo dal mi klid
a uvedl mě do spánku
kéž by uměl dobře klít
a vařit lektvar z heřmánku
Zaklel by mé bolesti
do lístku uschlé růže
jež zdrtím si ve své pěsti
..co potom bolest zmůže?
Přečteno 331x
Tipy 15
Poslední tipující: TetaKazi, Pevya, Sleepwalker, Bíša, jedam, Eru Alonnar, labuť, Květka Š., Isquieasuus
Komentáře (5)
Komentujících (5)