Hovno na botě
Anotace: jednou jsem takhle šel z hospody...
sešel jsem z cesty
rozmáz jsem hovno
zůstalo na botě
pevně se chytlo
co nadělám
nenadělám
naděláno
na botě mám
držím se za nos
nedýchám
v mém bytě přepychovém
silně to zapáchá...
hovno mé
voňavé
boto má
špinavá
ráno krušné
krušnější
hlava se mi zatočí
chlast slast!
necítím nedýchám
nevím proč
asi to hovno
pomalu usychá
kráčím si ulicí
s milovanou botou
lidé se mi smějí
na botě mám hovno
Komentáře (1)
Komentujících (1)