Sedm strun
Kouzelník
na kytaru hraje
sedm strun zbývá
sedm hodin do nového dne
každou hodinu
jedna praská
až praskne poslední
půlnoc ohlásí
hlas sýkorky
do rozbřesku
usneme v barvách duhy
rozlitými na koberci
z dalekých končin
kde do světa spánku vítá
sladký dort
s medovým polibkem
na kokosovém vrcholku….
Přečteno 385x
Tipy 33
Poslední tipující: *whatsoever*, padající do neznáma, Bíša, Lenullinka, Holis, Miroslav Možný, harmony, Dota Slunská, carodejka, Elza511, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)