Anotace: Zjistil jsem že cukr voní.
je 23.58 a já tě chci probudit....chci žít.Neudělám to,protože bych překazila třeba sen o mě,který právě teď sníš...
30.01.2010 23:59:00 | prostěholka
pěkně odevzdaný pocit. snad jen bych víc rýmovala. aby byl ještě hezčí. ale to je asi už spíš jen má rozmazlenost měkkých slov. tip.
16.01.2010 11:28:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
píšeš krásně, těším se na další... jo - a vítej na modré, ať se ti u nás líbí :-))
07.01.2010 13:21:00 | nejsembásník
Kromě Tvých básní se mi moc líbí vyplnění kolonky v profilu: napsal(a) o sobě... to je velmi moudré! :-)
07.01.2010 09:36:00 | 6thSun
I do třetice jsem četla příjemné řádky, což mě jen utvrdilo v tom, že se těším na ty další a ještě jsem tě zapomněla přivítat, takže: Vítej mezi námi a ať se Ti tu líbí!
07.01.2010 08:58:00 | labuť