B Y L A S´
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/ONA.jpg
***
Nebyla jsi čistě bílá
tvůj vlas havran záviděl
stehna tvá mě pohladila
jiný mrav mnou provoněl
vevnitř bylas´ barvy lila
v sedmém nebi jsem se měl
v oči ses jen zahleděla
víckrát jsem tě neviděl
jen ta skica tady zbyla
tak jsem si tě připomněl
***
Přečteno 395x
Tipy 66
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, Churry, Kapka, pennywise, poustevník Jirka, Bíša, losscar, isisleo, Holis, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)