Pivní samota
Anotace: Žízeň veliká. Kamarády sehnat a jde se chlastat!..
Žízeň veliká. Kamarády sehnat
a jde se chlastat!
nikdo nechce zvednout stehna,
jak to mohlo nastat?
Musím sám. Tak tedy jedno jen.
Vypil jsem ho dříve, než jsem dosedl.
Ještě jeden kus a ven!
Vypil jsem ho a nesedl.
Zvracím, snad i ten půllitr tam,
chtěl být sám...
Komentáře (0)