Myslím, že komentář Doty je zcela vyčerpávající a já se k němu přidávám se ST!
07.01.2010 20:35:00 | labuť
Ráda tě opět čtu. A ráda bych četla i častěji:). První dvě strofy jsou moc pěkné, ta prostřední snad nejvíc, poslední mi trošku kazí ten otřepaný rým, ale ty výšky to záhadně nezáhadně zachraňují. Prostě oblíbený autor, no. :)
07.01.2010 20:29:00 | Dota Slunská