Anotace: Někdy to prostě vůbec nečekáte .. :)
Moc pěkná básnička :) Někdy se člověk hodně diví, jak může nějaká drobnost, jako je třeba pěkné slovo nebo úsměv, udělat radost a zlepšit mu náladu :)
07.01.2010 21:01:00 | kleopatra.sedma
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?