Proč jen tři přání? Proč ne čtyři??
Anotace: Má čtyři přání...
Veděla bych hned co si přát.
Co zlaté rybce všechno říct.
Co do oříšku pošeptat,
s čím vyjít padlé hvězdě vstříct.
Ty oči zlého pierota.
Ty vlasy, co si s větrem hrají.
Ty rty s jizvami od života.
Ty ruce, co zem objímají.
Lásku, tu hříšnou tanečnici
co smutné oči na mě vrhá.
Přátelství, nikdy nekončící,
jež žádný vítr neroztrhá.
Štěstí,tolikrát slepované
s každou tvou padlou idejí.
To jsou má přání, drahý pane.
Čtvrté? Tím žádám- naději.
Přečteno 486x
Tipy 14
Poslední tipující: Roman.Tycka, Bíša, Zasr. romantik, Psavec, labuť, Giginka, kleopatra.sedma
Komentáře (8)
Komentujících (6)