Anotace: moje špatné rozhodnutí mě bude pronásledovat celý život. A změnit se to už nedá.
Je zbytečné trápit se tím, co se stalo, nebo co se mohlo stát. Už to stejně nezměníš. Takže se koukej dobpředu a dávej pozor, aby ti neutekla nějaká jiná šance;)
07.01.2010 22:50:00 | kleopatra.sedma