Moc hezké...dneska jsem kapala kocourovi do ucha důležitou meducínku...když už se bavíme o uškách:))
28.03.2011 01:27:00 | ilona
Je to v tuto noční hodinu hlubší, než ta jizva po utrženém zaječím slechu. Nedávám to. Ale sqělý!!!
15.03.2011 23:58:00 | Hannazka
Trhání Zaječích oušek-jedna z nejtěžších zkoušek...
Hladoví dál žíji s ránou zející...
Nic nepomůže Ti,i jsi -li Kající,bát se Tě budou všichni zajíci...
08.01.2010 15:16:00 | zvířenka