Růže na černém pozadí
Jen když se do chladného mléka,
zabodne ostrý střep,
a šťáva šťovíku stéká,
na nebe i jeho hvězdy,
a prožere do nich vřed,
právě v téhle noci může,
na konci cigarety,
rozkvést růže...
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, Petbab
Komentáře (0)