ohryzávám svůj mor ze spánku
prožívám bisexuální napuštění parafínem
odejdi šedivý úsměve vánočního štěstí
nárazy o skálu probudily černou předtuchu
zahalena ve stínu zla kráčela do tmavého domu
kříže a samota doprovázeli její strach o budoucnost
pohled do předu se vznášel nad mým obzorem
a já věděl že vánek opět rozvíří prach