ZIMA ROZPŮLENÁ
ZIMA ROZPŮLENÁ
**************
Sedm dní zbývá mi do odletu
Mírnému pásmu pa a dík...
Zabalím košili skončím větu
samý spěch Nezbytnou cigaretu
zhasnout A pak už na rovník
*
Z oken jsou křídla Tají vločky
na nich jak hejna bílých vran
Ještě má pusu od vánočky
stříbrnou dlaní hladí kočky
druhou jí líbá oceán
*
Nuwara Eliya V zubech slámku
než náš člun spolkne krajopád
stačí snad dát na pohled známku
Lví Branou s klíčemi od rezámků
dozví se kam chodí sloni spát
*
Za všechno vlastně může ona
Hezká je snad i ze spaní
Příjemnou povinnost ráda koná
K snídani prosím jako doma
Čajové ostrovní svítání...
Přečteno 387x
Tipy 61
Poslední tipující: Javavia, Lucie Teru, Lea Aura, Impresse, Agniezka, šuměnka, j.c., Cizinka, René Vulkán, Zefi, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)