Zub času
Ozubená kolečka měří čas
čas od času
zub času
nezastavíš.
Poutníci myšlenek
hledajíc náplň života
nechali rozeznít zvony.
Sílu
Velikost
Lásku
Je na každém z nás...
jakou silou
s jakou velikostí
a s jakou láskou naplníme život.
Když nezastavíš
čas od času
zub času
se poláme.
Přečteno 333x
Tipy 38
Poslední tipující: divoska_jaja, Agniezka, Juraj Hrom, Holis, Sleepwalker, trenérka, Kapka, susana načeva, Zefi, Bíša, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)