Život s časem
!!!!!Život běží vedle času a čas běží s životem!!!!
A život s časem běží trasu,
stísněn krátkým žitím v něm,
málo času, vidět krásu co čas za čas vytvoří.
Časně život s časem skončí,
častěji se s námy loučí,
v průvodu hořících loučí - ptáme se kdy a jak to skončí?
Časem žijem a žijem s časem,
kterej blbec ten čas našel?
Možná si čas našel nás,
tikáním se posmíváš,
že nám život ubíráš.
Snad i čekat nemělo by se, aby z času ušetřilo se!!!
Bez času by z života moc časů nebylo,
budoucnost s minulostí by se pořád točilo.
Čas udává všemu směr a řád,
snaž se čas mít stále rád,
život s ním se nauč brát.
Snaž se časem a životem určovat směr,
musíš čas darovat někdy zas ber!
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)