Lampa
Anotace: vykašli se na to
Našla jsem lampu.
Víte, já jsem stála.
Vážně, ani jsem se nehla.
Asi přišla sama?
Mě na pomoc.
Našla jsem lampu,
a podívala se dál,
zjistila, že ta cesta je snadná,
sníh mi pod nohama tál
já a moje lampa,
Kurt nám na cestu hrál.
Netuším, kam jsme to šli
a možná ještě jdeme.
Prostě se na to vykašli
vem lampu, a hledej
co ostatní ještě nenašli.
Přečteno 380x
Tipy 15
Poslední tipující: whiolet, susana načeva, 4LJFilip, Bíša, Holis, danav, Psavec, PANGÁSIUS, Stinking Lady, malá čarodejnice wiggová netopýrková, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)