NE-ON
Sníh rozvířil pocity utkané z jemných pavučin.
Pohledy z okna
někam PRYČ
následující krásu
v neonovém nebi
//v andělu
na nemocničním lůžku
ztracenou
neuvědoměnou//
ztraceni ve vlastních myšlenkách
Někdo postřelil nebe.
Sníh rozvířil pocity.
Bojí se dlaní a doteků.
JSEM TO JÁ
stín prorostl mým srdcem
a smutek po sobě zase neuklidil
je sobecké postřelit nebe.
je sobecké mít všechen sníh pro sebe.
život měl kdysi lepší příchuť...
Přečteno 315x
Tipy 26
Poslední tipující: malá slečna, ilona, Lota, Albertinka, Denael, Lucie Teru, Nussichoco, Bíša, 6thSun, její alter ego, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)