nedokonalost
jako první,
bez nádechu,bez řečí a očí,
jen hmatem vidět,
jen srdcem cítit
a jen tělem vnímat
nedokonalosti,
které miluju jen proto,
že nejsou dokonalé
lidi,
kterých se bojím,
protože jejich nedokonalosti
ubližují
samota,
do které utíkám,
aby mě mé nedokonalé já
nedokázalo utišit,
ani obejmout
a slzy,
které tiší bolest,
chladí tváře a solí koutky úst,
jen ony jediné dokáží vidět
lidi takové jací jsou...
...nedokonalí..
Přečteno 328x
Tipy 15
Poslední tipující: Isquieasuus, Kristine Clary-Aldringen, Taog, ilona, Fog, susana načeva, mavi, CRASH, Lachailla, 4LJFilip, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)