Milovani bez citu
Anotace: už nikdy nechci tohle zažít
Když faleš prodírá se tmou...máš chut na milovaní se mnou?Něžné doteky tvých dlani...ale srdíčko v tom není.Něžné polibky tvé mě spalují...co z toho...když naše dva světy se zdalují.Falešné milování bez citu....jak strašně to bolí...když neřekneš jedinou krásnou větu.Pak cigaretu si zapálíš...lehce odfukuješ dým...tak zkončilo naše milování víš?Faleš se pořád prodírá tmou...a ty v myšlenkách utíkáš za jinou.
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, kleopatra.sedma, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)