Pár minut dělí práh dneška a zítřka.
Nakouknout pod pokličku taje, otevřít dvířka.
Poznat něco, co jiný nepoznal,
rozdat štěstí, co druhý nerozdal.
Stále sním o tom, o čem pramálo vím,
pořád se životem chodě snažím,
překonat někoho, něco, chci víc...
Ale ze snu mi nezbývá stále nic.
08.01.2010 23:57:00 | tmavovlaska93
Vánoce jsou v tahu
a na novém roku prahu
stojím zase s předsevzetím.
Oplácet lidem
stejnou mincí,
přát dobrým jen
rozzářenou líci
a ostatním
tekutou pryskyřici.
08.01.2010 23:51:00 | tmavovlaska93
Mokrý asfalt
Chybíš mi tu,
a přece ne...
Asi se bojím,
že se přežene...
...přežene láska,
jak letní bouřka.
A po mračnech citu,
zbyde jen
mokrá asfaltka.
08.01.2010 23:48:00 | tmavovlaska93