Osudy
Krutá
brnkáš mi na nervy,
nehtama značkuješ
linku bláznů
chybí ti slitování,
máš rudej lak
a moje rezervy ?
těm ujel vlak
....................
Single
zasněžená od samoty,
sama tak,
že studí boty
spálená od lidí,
popelu závidí:
on kdysi ohněm byl
....................
Na hodinu
prodaná bez ceny,
mé ,,včera", vrať se mi!
v saténu z nachu,
já - zrnko prachu
..........................
Suchá
Čekala.
Nechtěla.
pak už jo
Zoufalá.
Zkouší to.
Bolí to.
snad už
snad
Přečteno 327x
Tipy 30
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, drsnosrstej kokršpaněl, Kapka, WhiteSkull, Dota Slunská, Marfuša, Mbonita, Holis, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)