Nechápavá
Maluješ
… na dřevo,
světlepevným zápěstím,
putuješ
buď mírně nezvěstný,
poutníku
nebo zůstaň
prosím…
tvé putování
síněmi, komorami,
zoufale něžný mráz
mi nosí
s paletou mořské vody,
medově slanou,
kotvíš na hladině,
oči plavou
a přece:
ty jedině
víš,
jak to chodí:
nehledě na zimu,
chybí
pár odstínů…
odpluly kamsi lodí
dávám si za vinu:
nechápu,
jak to chodí…
Přečteno 296x
Tipy 32
Poslední tipující: Manon.H, drsnosrstej kokršpaněl, Kapka, WhiteSkull, Dota Slunská, harmony, Mbonita, Holis, Psavec, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)