Vltava
Anotace: pro Zuzanku o Vltavě
Píšu básničku
pro hodnou dušičku,
dlužím jí odpověď!
mám jí v ranečku,
hledám tu svítání!
ve kterém česat chci,
Tvé vlásky ve vánku
a na Tvé tělíčko,
chci štětcem malovat
růžovou sedmičku,
pro štěstí!
pro něhu.
V mechovém háječku
chci Tě milovat,
na malém ostrůvku
tam kolem Vltavy,
poslouchat šum řeky!
držet Tě za ruku,
pod modrou oblohou
snít si až navěky!
tam u té Vltavy,
s láskou,
od Zuzanky.
Přečteno 469x
Tipy 18
Poslední tipující: ilona, Házté, WAYWARD, zelená víla, susana načeva, Xsa_ra, Zefi, Mbonita, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)