Stejně to není definitivní
Anotace: nic není definitivní...
Sbírka:
Naděje
Máš mě v rukou
a jemně dotýkáš se
kůže
voníš mechem
a trávou
a kdo ví čím ještě
balancovat nad
propastí
to se přece může
zneužívat okamžiku
a přát si aby neskončil...
...
Jsi můj stín
a já doufám
že neztratím tě...
nastavím klín
a pohladím tě
měkce
po zápěstí
které vede
přes rozcestí
až do tvého nitra
...
Bojim se,
že ztratím všechno
o co jsem tak dlouho
usilovala
tak mi prosím neříkej
jen tak
naprosto klidně
že je konec
všeho
...
Stejně to není
definitivní
Protože po konci,
vždycky přijde
něco nového...
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)