Jsem lehkomyslná?
Anotace: Kdo ví co bude potom...
Sbírka:
Naděje
Rozepínám
poslední knoflíček
na plášti osudu
jsem dávno
změněná
jiná už nebudu
změna je trvalá
jako větrníček
co se točí na okně
ochotně
...
Jsem lehkomyslná
když doufám
v lepší zítřky?
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, harmony, Květka Š., malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)