Poslední výzva
Utíkám,
a přece vím,
že už je pozdě.
Mluvíš dál,
a přece víš,
že zní to hrozně.
Přemýšlím,
stejně si
nemůžu vzpomenout.
Jak asi,
když největší amnésií,
jsou tvé polibky...
Jsou odměnou?
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, PANGÁSIUS, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)