Kocovina?!
Láska - destilát,
no tak řekni to! Řekni:"Mám tě rád!"
Opilá kyselou tekutinou,
prý mé hříchy mi nikdy neprominou!
Láska - destilát,
no tak řekni to! Řekni:"Maličká, pojď si hrát!"
Střízlivím - je mi na zvracení,
snad ten zrádný cit, ta krvelačná bestie na mne už své tesáky nevycení.
Alespoň pro dnešní den.
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik, malá slečna
Komentáře (0)