Všeho je tolik..
Všeho je tolik, kolik je
ani víc, ani míň
nekonečno nekonečen
- má nekonečný stín?
ve vesmíru jsem našel bod
kde bouchl Velký třesk
přes šprušle prstů vidím vchod
rychle pak, jako blesk
vykopnu dvířka a jdu dál
vše je tu pouhé nic
real-time system - čert ho vzal
nepočítal s tím, sic
byť byl vymyšlen géniem snad
čas se vpřed nepohne
najednou nelze předvídat
zdali mě neohne
a zkroutí v malý uzel strun
(všichni jsme struny - víš?)
chceš-li mě spatřit, dvířka suň
stranou.. a vejdi již
Přečteno 339x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, isisleo, Radek.oslov.Šafárik, Kars, Holis, Mbonita, enigman, hašlerka, Bíša, nejsembásník, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)