ŽE PRÝ UVIDÍŠ MOTÝLKA
Anotace: Alkohol někdy udělá své a tak někdy děláme věci,které za normálních okolností bychom nikdy neudělali.
Hedvábná noční košilka,
svléká se rychle do tílka
a potom tvoje postýlka,
že prý uvidíš motýlka.
Dopitá láhev od vína,
tímhle to vždycky začíná,
už nejsi holka nevinná,
nasypal popel ti do klína.
Na stole láhev dopitá,
občas každý z nás klopýtá,
jako pták k oblakům odlítá,
nedoufej že k tobě opět zavítá.
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, bez nápadu na přezdívku..., Metcheque, jedam, CORONATION, Květka Š., labuť
Komentáře (0)