Bezdůvodné výčitky
Anotace: hloupá básnička o hloupém přátelství s hloupým koncem!
Několik probdělých nocí,
spousty prolitých slz,
hledání důvodů, cesty skrz,
smutek v mých slaných očích.
Nejlepším přítelem byl,
náhlá změna, chlad a zloba,
pichlavé pohledy, krutá slova,
bezdůvodný pocit viny mi zbyl.
Výčitky na nesprávné straně,
nemá svědomí, neví, že trápí,
ani den, ani rok přítele nevrátí,
jen doufat v to můžu marně.
Přečteno 526x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, ilona, Alasea, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)