zranitelní
Anotace: po strašně dlouhé době...sem z ní trochu nesvá, jak už sem dlouho nic nenapsala...
možná je nám teď jen chvíli smutno
že nemáme na dohled své stádo růžových slonů
cítíme se bez nich nazí
zranitelní
dýchá se nám hůř a každou chvíli čekáme kudlu v zádech
nevím proč
je to jen děsivý pocit, co mívá oběť
předtím než přijde vrah
viděli jsme to v televizi a teď se snažíme to cítit
snažíme se to znát
stojíme v zimě a sněhové vánici
a hledáme v tom poetiku
nebo sami sebe
někdy celé naše životy splynou v jediný záběr
a pak najednou není co říct
nastane hrozně studivé prázdno
a léta přátelství jsou v háji.
a pak už kolikrát ani nalezení růžových slonů nepomůže...
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: Lady L, stmivani.na.lepsi.casy, labuť, 6thSun, Psavec, Nola77, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)