Pojď, zlato, pojď
Miláčku
Přestaň si hrát
Nehádej se semnou
A řekni
Mám tě rád
A mysli to fakticky
Dokaž mi to
Slovy
K tomu
Prakticky
Vím, nejsem
Divoce sladká lady
a jakou bys mě chtěl
Snažím se o to pokaždý
To bys vědět měl
Tak zlato
Řekni mi: Love you babe
Pojď za mnou
A uvidíme
Co z toho vzejde..
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, 4LJFilip, al-pacino, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (2)