Ztráta
Anotace: někdy se to tak přihodí ...
Dnes znovu ztratil jsem kus sebe,
prohodil peklo místo nebe,
kolikrát ještě to tak musí být?
Potkat se, milovat a odejít.
Stokrát, když to tak musí být
a nemilovat, to je sotva žít.
Co bez lásky by život byl,
to já už dávno pochopil ...
Přečteno 372x
Tipy 20
Poslední tipující: angelicek, TetaKazi, Holis, labuť, v.hercik, ziriant, Bíša, Psavec, Anne Leyyd, kleopatra.sedma, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)